Schedule

We are bringing our community together in a two-day virtual conference hosted right here on the Utah Podcast Summit website. This platform will provide you with opportunities to connect directly with other podcasters and speakers, and as well as access to all the recorded talks from the entire Summit! 

Based on your feedback from previous years, we’re expanding the Summit to be a two-day event! On Friday, June 12th, we will bring together Podcast creators and listeners to celebrate podcasting and enjoy an evening of fun. Check the schedule to see when your favorites will be live-streaming their podcasts. 

On Saturday, June 13th we are expanding to three tracks so all podcasters, regardless of experience, have something to learn! 

All times listed are in Mountain Time.

Friday Festival

An evening of live streamed podcasts and connections!

4:00 PM

[

The Friday Festival, a Celebration of Podcasts, begins! Welcome and introductions from our organizers.

4:10 PM

[

The Fandom 5

– Branden Ushio, Geek Nerd Network

4:45 PM

[

Break

5:00 PM

[

Special Surprise Podcast!

5:45 PM

[

Break

6:00 PM

[

The United States of Dramerica

– Dan Rutstein

A live cross-over show with Gold Dust!

6:45 PM

[

Break

7:00 PM

[

Super Dirt

– Teapots Away Media

Digging up the dirt on the Supers!

Saturday Summit

Start. Grow. Build. A day of learning and inspiration!

9:00 AM

[

The Summit starts! Welcome and introductions from our organizers.

9:15 AM

[

Keynote: John Lee Dumas

10:00 AM

[

15 Minute Break

10:15 AM

[

Breakout 1 (See individual Track sections below.)

11:00 AM

[

15 Minute Break

11:15 AM

[

Breakout 2 (See individual Track sections below.)

12:15 PM

[

Lunch & Networking Breakout Hour

1:15 PM

[

Breakout 3 (See individual Track sections below.)

2:00 PM

[

15 Minute Break

2:15 PM

[

Breakout 4 (See individual Track sections below.)

3:00 PM

[

15 Minute Break

3:15 PM

[

TED Talks: Monetization
– Kylie Chenn
– Kurt Francom
– Dave Jackson

4:15 PM

[

Keynote: Tracy Hazzard

5:00 PM

[

Acknowledgements and Announcements

5:15 PM

[

15 Minute Break

5:30 PM

[

Pitch Competition:
The Voice of the West Awards

START

A track for new podcasters and people who want to start a podcast!

Sponsored by Geek Nerd Network

10:15 AM

[

Starting Your Podcast

– Dave Jackson

11:00 AM

[

15 Minute Break

11:15 AM

[

TED Talk: The Set-Up Process

– Hammond Chamberlain
– Krissie Holifield
– Elikqitie

12:15 PM

[

Lunch & Networking Breakout Hour

1:15 PM

[

Quality Audio on a Budget

– Branden Ushio

2:00 PM

[

15 Minute Break

2:15 PM

[

From Audio to Podcast Networks: Tips to Getting Started

– Spencer Wright

GROW

A track to help you build your community and your audience!

 

Sponsored by Humble & Hustle Studios

10:15 AM

[

Setting Up Facebook For Success

– Chrisella Herzog

11:00 AM

[

15 Minute Break

11:15 AM

[

TED Talk: Tools to Build Your Audience

– Kenny Smith
– Tim Cooley
– JJ Ramberg

12:15 PM

[

Lunch & Networking Breakout Hour

1:15 PM

[

Finding Your Community at Consumer Expos

– Elikqitie

2:00 PM

[

15 Minute Break

2:15 PM

[

Leveraging LinkedIn’s Amazing Organic Reach as a Podcaster

– AJ  Wilcox

BUILD

A track to turn your podcast into your business!

 

Sponsored by Stampede Digital Marketing

10:15 AM

[

The Importance of Building a Great Team

– Stolendroids Media

11:00 AM

[

15 Minute Break

11:15 AM

[

TED Talk: Business Resources

– Dustin Cederholm
– Patrick Perkins
– Brett Rich

12:15 PM

[

Lunch & Networking Breakout Hour

1:15 PM

[

10 Key Steps to Creating a Killer Brand for Your Podcast

– Fatima Zaidi

2:00 PM

[

15 Minute Break

2:15 PM

[

Ask Me Anything with
John Lee Dumas